Rólunk

SonidoSonido nem olcsó termékeket gyárt, hanem olyanokat, melyek megérik az árukat és megtartják értéküket. Hiszünk abban, hogy a valótlan, kreált szórakoztatóipari igények kieléítése nélkül, pusztán magasfokú szakmai szemlélettel és valódi technikai tartalommal egyre nagyobb elismertségre teszünk szert.

Mi áll a Sonido mögött?

Történet

A Sonido 1993-ban alakult, egy akkori kereskedelmi partnerrel együttműködésben. Alapítói egy nagy elektroakusztikai vállalat munkatársaiként szereztek tapasztalatot és nem kevésbé erős expozíciót független, minőségi termékek létrehozására. Varga István, az akkori Sonido egyik alapítója a fejlesztések motorja a mai napig.

Profil

Mára markánsan kirajzolódott az arculat, melynek középpontjában kis szériás, minőségi dinamikus hangszórók és kész hangsugárzók fejlesztése, gyártása áll. Kis cég vagyunk, de a technológiai színvonal kiemelkedő. Alumínium és cellulóz membránjaink elmélyült fejlesztési munka eredményei, melyek minősége a világ legjobbjai közé nőtt. Hangszóróink kínálatában a legmagasabb hangminőségűek ismegtalálhatók, melyeket nehéz máshol fellelni.

  • minőségi hangsugárzók és hangszórók gyártása
  • manufaktúrák számára egyedi hangszóró-igények kielégítése
  • egyedi hangváltók készítése, bemérése